Naha urang

Naha Naha Kuring Kudu Dehumidifier a?

Kamajuan di téhnologi teu ukur nyorong masarakat ka hareup, tapi ogé ngangkat kasadaran urang tina perawatan. Ieu ngandung harti yén hiji efisiensi dehumidifier tinggi bisa mantuan jalma kalawan dehumidification tina hawa, kitu ogé ngurangan biaya perawatan hareup. Contona, kaleuwihan Uap bisa ngakibatkeun karusakan ongkosna mahal pikeun struktur jeung komponen wangunan.

Kaleuwihan Uap bisa lumangsung dina lingkungan gaw atanapi hirup jalma. Bari mikir saméméhna janten fenomena alam, urang ayeuna terang yen urang bisa nyegah efek ngabahayakeun lobana Uap. 

► Dimana Dupi kaleuwihan Uap Kita Hayu Ti?

Gumantung kana hawa hawa, hawa bisa nahan jumlah nu tangtu cai dina kaayaan vaporous. Lamun hawa cools, alatan kamampuhna pikeun nahan cai nurun sasuai. Ieu ngandung harti yén hawa Kaluaran kaleuwihan Uap ka beungeut tiis, nu nyiptakeun éta dampness na kondensasi kami wawuh jeung.

► Naha Pilih Dehumidifiers pikeun kaleuwihan Uap?

 

* Ruksakna Struktural        58991e92539fd802241987

struktur kai anu susceptible ka kapang jeung jadi ruksak. Leuwih waktos kapang jeung jadi ruksak bisa ngakibatkeun isu, kayaning floors warped na pigura panto henteu rata.

15% tina perbaikan pikeun bagian kai anu disababkeun ku jadi ruksak jeung kapang. Hal ieu jadi marga pikeun kira 20 miliar kaki tina kayu keur ancur, nu leuwih ti naon anu ruksak ku seuneu.

tembok exterior bisa kalayan gampang nyerep Uap on surfaces maranéhanana. Lamun hawa beungeut ngurangan malah leuwih lengkep, cai tambahan kaserep, anjog ka siklus ngaruksak.

Dehumidifier bakal nimba Uap kaleuleuwihan ti lingkungan sarta ngabantu tetep bahan dina tingkat kalembaban merenah. Ieu mantuan ngurangan expense pangropéa sarta tetep ruksakna kapang dina minimum a.

 

 

* Panyimpenan    58991f71a4305123842074

Korosi logam mindeng lumangsung alatan lobana asor. Somah panerapan listrik sareng komponenana listrik teu tiasa beroperasi lamun aranjeunna nyerep teuing Uap tina hawa. Dahareun, ubar, buku, jeung baju oge rawan ngaruksak tur bisa jadi bulukan ti dampness.

Dehumidifier bisa nyadiakeun solusi komprehensif ka sadaya masalah gudang Anjeun. Ngagunakeun hiji efisien, akting gancang AlorAir dehumidifiers ensures yén sakabéh kaduh anjeun nu leres cared keur.

 

* Hama Infestations 

lingkungan beueus anu kacida pikaresepeun pikeun hama, kayaning rinyuh, sireum, sarta cockroaches, mindeng cicing di imah anjeun undetected pikeun hiji jaman nambahan. infestations hama ieu bisa ngabalukarkeun karuksakan éksténsif ka imah anjeun sarta kaséhatan.

Dehumidifier bisa kalayan gampang ngajaga tingkat kalembaban nyaman keur kahirupan anjeun sarta spasi karya. Ku sirkulasi hawa garing sareng nyaman, anjeun tiasa ngurangan infestation hama tur ningkatkeun kualitas hawa.

 

* Disease and Health         58991f9ee29c5109164695   

Indoor tingkat kalembaban relatif 60% atawa saluhureuna bakal greatly nambahan Chances kapang, mildew, sarta fungi, anu mekar dina kai, kokotor, kardus, jeung kertas.

Salaku kapang nyebar, éta Kaluaran jutaan spora kana hawa. Hal ieu jadi marga pikeun musty, sarta pikaresepeun odors, sajaba ngaronjatna resiko kaayaan kaséhatan bahaya.

A dehumidifier bisa éféktif ngurangan kalembaban indoor, sangkan lingkungan hirup anjeun leuwih nyaman, sareng ngurangan kasempetan kasakit serius.

 Urang Cinta ka Innovate!

AlorAir nyadiakeun runtuyan canggih IAQ na dehumidification solusi ngaliwatan dehumidifiers, movers hawa, scrubbers hawa, sarta leuwih. produk inovatif kami bisa dipaké dina loba aplikasi mimitian ti industri jeung padumukan. misi kami téh ka teu eureun innovating dina produk urang nyadiakeun ka konsumén urang.

► Coils Advanced Jieun Pulisi High

The coils on dehumidifiers AlorAir nu leuwih badag batan coils of a dehumidifier konvensional. Sajaba ti, di coil sarta desain fin ngawengku fitur unik nu teu bisa kapanggih dina murah, dehumidifiers dihasilkeun massa. The oversized coil jeung panas exchanger bisa nyabut 2-3 kali salaku loba Uap per kilowatt salaku dehumidifier konvensional. dehumidifier kacida efisien AlorAir urang ngaheéat nepi ka $ 250 per taun di waragad energi jeung ilaharna moal lepas 10+ taun ku jaminan kawates lima taun.

► Epoxy Bubuk palapis on Coils

Ulah Freon leakage, hiji cacad fatal pikeun dehumidifier a, AlorAir geus diwanohkeun epoxy coated coils. fitur inovatif Ieu manjangan kahirupan coils ku cara méré panyalindungan ngalawan lingkung corrosive sarta ngajaga transferability panas coil urang. Saterusna, efisiensi tinggi compressor usaha Rotary ensures efektivitas maksimum dina biaya panghandapna mungkin.

► Kawajiban beurat ngompa Condensate

Ngompa mindeng gaduh isu serius kayaning overheating, gagal deteksi, sarta rusting. Kabeneran, insinyur urang geus ngembangkeun hiji pompa nu leuwih dipercaya. Sareng 'ngangkat jarak 20 pompa condensate méré Anjeun kabébasan ka solokan mana.

Kabéh kabel dina pompa condensate AlorAir urang gaduh plugs Sambungkeun gancang. Hal ieu ngajadikeun gampang instalasi tur pamaliharaan saum sareng.

► Aksés Gancang ka komponen internal

Kabéh dehumidifiers AlorAir nyadiakeun aksés gampang pikeun komponén internal. The Storm Series ngabogaan panutup clamshell bari Series Sentinel ieu dilengkepan panels aksés. Sajaba ti éta, pompa ngabogaan kabel Sambungkeun gancang, sangkan bisa gampang dileungitkeun tanpa ngakses dewan kontrol.

► Jauh Control Humidistat

humidistat jauh kami ngajadikeun AlorAir dehumidifiers pilihan idéal, nalika Unit bakal ducted kana rohangan sejen. humidistat ogé ciri pilihan saluran dipasang flanges nu ngurangan waktu instalasi nalika nyambungkeun kana sistem ducting.

► sensor ku bypass Air Desain

Kabéh dehumidifiers AlorAir kaasup sensor asor jeung bypass Air Desain, nu nyegah Ngabuburit pondok. Sensor harese kapangaruhan ku panas internal tur asor, nyieun eta rawan narima sinyal salah mun kakuatan atawa mareuman. Kahareupna ieu shortens nu lifespan of compressor jeung ngajadikeun sistem refrigerant stabil. Pikeun merangan masalah ieu, anu bypass Air Desain ngamungkinkeun sensor ka jadi lengkep insulated ti panas internal tur asor.

Performance Board Main ► Unbeatable

Dewan utama nyirorot bisa mangaruhan kinerja dehumidifier Anjeun. Kusabab ieu, sadayana papan circuit AlorAir anu coated pikeun panangtayungan. dewan buktina tamper sarta tahan ka magnetization. Bagian jeung kinerja unggal dewan anu 100% diuji.

► Ductable Unit Ngajadikeun Kahirupan anjeun gampang

The AlorAir kulawarga dehumidifiers nawarkeun asesoris pikeun rupa-rupa aplikasi. Saluran kit ngawenangkeun unit pikeun ditempatkeun di lokasi jauh, kayaning kamar mékanis, tur dikawasa ti kamar sejen di imah. Dina sababaraha aplikasi, a humidistat jauh bisa jadi perlu.

Kumaha Teu AlorAir Simpen Anjeun Duit?

► Better Air, Better Life

Ngadalikeun tingkat kalembaban di imah anjeun mangrupakeun konci pikeun mayungan imah anjeun, kaséhatan, sarta kulawarga. Hiji dehumidifier AlorAir mangrupa solusi affordable masalah asor Anjeun. Investasi awal dina kualitas hawa indoor punjul bisa pulih sanggeus sababaraha taun tabungan énergi.

► How Do You Benefit from High COP?

The Pulisi luhur dehumidifiers AlorAir urang bisa nyalametkeun anjeun nepi ka $ 250 dina waragad énergi dibandingkeun dehumidifiers konvensional. Hiji dehumidifier AlorAir ilaharna moal lepas 10+ taun na hadir kalawan jaminan kawates lima taun. Nu mangrupakeun tabungan projected ditanggung ti ngurangan expenses AC. Sakali anjeun bisa ngajaga kalembaban relatif konsisten tina 50% atawa kirang, HVAC anjeun moal boga gawe salaku teuas tetep suhu nyaman.

investasi anjeun dina hiji dehumidifier AlorAir teu ngan baris nyadiakeun tabungan énergi tapi, éta ogé bakal nyieun hiji spasi hirup leuwih nyaman jeung séhat.

Anyar Uzit Re-dispatch

图片 1

Alat AlorAir urang dibuntel keur restorasi jeung beberesih:

Pananjung solusi pangalusna bisa nyusahkeun tur matak ngabingungkeun keur pembeli inexperienced. AlorAir geus ngembangkeun sababaraha bungkusan Meiji ka:

1. Mulangkeun ruksakna cai

2. Speed ​​kapang remediation

3. Cut handap muatan pangropéa sanggeus-caah

 

 


WhatsApp Online Chat !