Service FAQ

Kumaha dehumidifiers dianggo?
 Dehumidifiers nimba Uap ti hawa jeung nempatkeun kana exchanger tiis jeung panas nu munggaran bisa transformasi hawa mun uap ku pemanasan. Lajeng ngadamel ngembun uap dina tube condensing. Dina panungtungan, anu caina condensate nyaéta nyokot jauh ku saluran draining.
dehumidifier abdi teu hasil, kumaha tiasa atuh?
1). Pariksa rentang suhu sarta pastikeun colokan teh geus diasupkeun rightly.
2) .Visit www.alorairsolutions.com sarta asupkeun Free Pendaftaran FAQ sistem pikeun ngadaptar patarosan anjeun. departemén jasa kami wartosan iyeu maneh na nyadiakeun solusi langsung.
3). Anjeun oge bisa ngirim hiji e-mail ka AlorAir Service Department ku sales@alorair.com alamat kanggo inpormasi lengkep. Atawa anjeun bisa ngahubungan distributor lokal atawa AlorAir Service Departemen di 888-990-7469 kanggo inpo
Kamarana atuh jeung bahana lamun fungsi Unit?
Firstly, pastikeun Unit ieu fungsi dina taneuh datar tur teguh. Bréh, pariksa filter bolong mun pastikeun eta teu macet. Mun nu bolong filter anu macet, mangga nyandak eta kaluar jeung beresih.
Kuring meunang sababaraha jenis kode readout on panel kontrol abdi. Dimana kuring bisa manggihan daptar Konci kasalahan?
Konci kasalahan bisa geus kapanggih ti manual juragan '(ogé sadia di www.alorairsolutions.com handapeun sumberdaya Produk, manual). Pikeun mamang lianna, mangga masihan urang keur nelepon di 888-990-7469.
What is the hirup jasa tina dehumidifier AlorAir?
hirup layanan unit urang tiasa 8 taun atanapi langkung dina sababaraha kasus séjén.
certifications Naon kaamanan (CE, ETL, CSA, jsb) ulah produk AlorAir nyandak?
Sababaraha model urang mawa ETL, CE jeung sertifikasi Energy Star.
Dimana kuring bisa manggihan manual pikeun alat-alat AlorAir kuring?
Anjeun tiasa manggihan manual diprint dina ramatloka urang. Mun anjeun bisa ngundeur éta, ngahubungan Departemen Service AlorAir di 888-990-7469. Bisa fax atawa surélék anjeun gaganti di euweuh muatan.
Dupi aya titik kritis pikeun neundeun dehumidifier dina mangsa?
Sateuacan nyimpen dehumidifiers dina usum tiris, pastikeun sadayana caina lemes kaluar ti unit. Sajaba ti, pastikeun yén cai di tube solokan geus lemes kaluar pikeun nyegah cracking. Unit teu weatherized, ngarah teu bisa ditempatkeun di luar.
Dimana abdi tiasa meunang produk AlorAir abdi serviced?
Paling sering Unit Anjeun bisa serviced ku teknisi HVAC Certified; Anjeun ogé bisa nganteurkeun Unit deui ka kami pikeun layanan. Mangga nelepon kami di 888-990-7469 uninga kumaha ngawitan prosés.
Naon kawijakan balik AlorAir urang?
Mangga tingal kawijakan balik AlorAir urang di ramatloka www.alorairsolutions.com.
Kumaha carana abdi kedah ngilikan parabot kuring?
Urang nganjurkeun ongkos Unit ku FedEx Express Saver.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !