Tentang Kami

AlorAir diadegkeun dina falsafah nyadiakeun nilai, industri fitur ngarah jeung kinerja sapanjang kalayan rojongan customer beredar. Kumaha urang bisa ngahontal éta? Kalawan kamampuhan-kelas dunya manufaktur, éksténsif R & fasilitas D jeung tim dedicated of associates ngarojong anjeun saméméh jeung sanggeus jual.

Di Amérika, urang kudu hubs distribution dina wétan jeung basisir kulon jeung jaringan tumuwuh tina dealers jeung distributor. Urang ogé boga dahan di Éropa, Australia jeung Asia.

garis produk urang anu ayeuna fokus dina dua pasar - basement / crawlspace sarta caah / restorasi.

Pikeun pasar caah / restorasi, urang boga garis pinuh ku dehumidifiers - duanana orientasi horizontal sarta nangtung. Kalayan kombinasi fitur kelas ngarah, rupa pilihan kapasitas, sarta betah diropéa, nu dehumidifiers téh pasti janten paporit. Pikeun compliment nu dehumidifiers, urang kudu blowers na scrubbers hepa pikeun mantuan dina usaha drying na remediation.

crawlspace na basement kami unit ogé mibanda fitur kelas ngarah kayaning kontrol digital, aksés gampang komponén, nyolok-n-muter na malah hiji pompa condensate terpadu on Unit crawlspace horizontal kami! Tambahkeun ka fitur ieu, desain lightweight kompak, rupa pilihan filtration, kadali jauh jeung ducting pilihan, unit ieu bakal ngarasakeun ku installers jeung konsumén.

produk AlorAir gaduh rupa certifications gumantung pamakéan dimaksudkeun maranéhna kaasup pilihan Energy Star, CE, ETL SAA, SGS na TUV. produk urang nu dirancang, dimekarkeun tur dites mun nanggungkeun ka kantor asuransi tingkat pangluhurna kualitas ka konsumén urang. insinyur urang neruskeun nyorong amplop kanggo tingkat kinerja anyar jeung fitur mangga konsumén urang.

Pernyataan misi

misi kami téh terus innovate sarta méré produk pangalusna keur nilai pamungkas. AlorAir janji mun ngagunakeun pangalusna sumber, téhnologi, alat-alat na rojongan sanggeus-diobral sangkan misi ieu kanyataanana ka konsumén urang.


WhatsApp Online Chat !