за нас

AlorAir е основана на филозофијата на обезбедување на вредност, водечка индустрија карактеристики и перформанси заедно со извонредна поддршка на корисниците. Како можеме да го постигнеме тоа? Со можност за светска класа производство, богата R & D објекти и посветен тим на соработници да ви помогне пред и по продажбата.

Во Америка, имаме дистрибуција центри на источниот и западниот брег и на растечката мрежа на дилери и дистрибутери. Ние, исто така имаат филијали во Европа, Австралија и Азија.

Нашата производна линија во моментов е фокусирана на два пазари - подрум / crawlspace и поплави / реставрација.

На пазарот потопот / реставрација, имаме целосна линија на апарати за одвлажнување - и хоризонтална и вертикална ориентација. Со комбинација на врвна класа карактеристики, различни опции за капацитет, и леснотија на одржување, одвлажувачи се сигурни да биде фаворит. Да се ​​комплимент на одвлажувачи, имаме компресори и ХЕПА прочистувачи да помогне во напорите за сушење и санација.

Нашите crawlspace и подрумот единици, исто така, имаат водечка во својата класа функции како дигитална контрола, лесен пристап, plug-n-play компоненти, па дури и интегриран кондензат пумпа на нашата хоризонтална crawlspace единица! Додади на овие карактеристики, компактен и лесен дизајн, различни опции филтрација, опции за далечински управувач и затворени кабелски, овие единици ќе се ужива од страна на монтери и клиенти.

AlorAir производи имаат различни сертификати во зависност од нивната намена како и можност Energy Star, CE, ETL ССА, SGS и TUV. Нашите производи се дизајнирани, развиени и тестирани за да се осигура на највисоко ниво на квалитет за нашите клиенти. Нашите инженери продолжи да им помогнам на ковертот за нови нивоа на перформанси и карактеристики да ги задоволи нашите клиенти.

мисија

Нашата мисија е постојано да се пронаоѓаат и да се обезбеди најдобрите производи за крајна вредност. AlorAir ветува дека ќе се користат на најдобрите ресурси, технологија, опрема и поддршка по продажба на услуги да се направи оваа мисија реалност за нашите клиенти.


WhatsApp Online Chat !