Apa kita

Apa aku kudu Dehumidifier a?

Maju ing teknologi ora mung push masyarakat maju, nanging uga mundhakaken kesadaran kita pangopènan. Iki tegese efficiency dehumidifier dhuwur bisa ngewangi wong dehumidification saka udhara, uga ngurangi biaya pangopènan mangsa. Kayata, keluwihan Kelembapan bisa mimpin kanggo karusakan larang regane kanggo struktur lan komponen saka bangunan.

Keluwihan Kelembapan bisa dumadi ing lingkungan papan utawa urip wong. Nalika sadurunge panginten dadi kedadean alam, kita saiki ngerti sing kita bisa nyegah efek sing mbebayani saka keluwihan Kelembapan. 

► Where Ora Keluwihan Kelembapan Ayo Saka?

Gumantung ing suhu udhara, online bisa terus jumlah tartamtu saka banyu ing negara vaporous. Nalika udhara cools, kemampuan kanggo terus banyu sudo patut. Iki tegese online pers keluwihan Kelembapan kanggo lumahing kadhemen, kang nggawe dampness lan kondensasi kita menowo.

► Apa Pilih Dehumidifiers kanggo Keluwihan Kelembapan?

 

* Karusakan Structural        58991e92539fd802241987

struktur kayu sing rentan kanggo jamur lan rot. Swara wektu jamur lan rot bisa mimpin kanggo masalah, kayata jubin warped lan lawang pigura ora rata.

15% saka ndandani kanggo bagean kayu sing disebabake dening rot lan jamur. Iki ndadékaké kanggo bab 20 milyar kaki kayu kang numpes, kang luwih saka apa wis rusak dening geni.

tembok njaba bisa gampang nresep Kelembapan ing lumahing sing. Nalika suhu lumahing nyuda malah liyane, banyu tambahan digunakke, anjog kanggo siklus bakal ngrusak.

Dehumidifier bakal extract gedhe banget Kelembapan saka lingkungan lan tetep bahan ing tingkat asor cocok. Mbantu ngurangi ragat pangopènan lan tetep karusakan jamur ing minimal.

 

 

* Lumbung    58991f71a4305123842074

Corrosion saka logam asring dumadi amarga saka keluwihan asor. Kluwarga electrical Perkakas lan komponen electrical ora bisa operate yen padha nresep kakehan Kelembapan saka udhara. Food, medicine, buku, lan sandhangan sing uga rawan kanggo karusakan lan bisa dadi moldy saka dampness.

Dehumidifier bisa nyedhiyani solusi lengkap kanggo kabeh masalah panyimpenan. Nggunakake efisiensin, tumindak cepet AlorAir dehumidifiers agawé kabeh kagungan sing mlaku peduli.

 

* Pest infestations 

lingkungan lembab Highly atraktif kanggo omo, kayata rayap semut, lan coro, kerep manggon ing ngarep kancané kanggo periode lengkap. infestations Jawa Tengah Désa iki bisa nimbulaké karusakan ekstensif kanggo ngarep lan kesehatan.

Dehumidifier bisa gampang njaga tingkat asor nyaman kanggo urip lan papan karya. Miturut sirkulasi udara garing lan nyaman, sampeyan bisa ngurangi infestation Jawa Tengah Désa lan nambah kualitas air.

 

* Disease and Health         58991f9ee29c5109164695   

Indoor tingkat asor relatif saka 60% utawa luwih bakal nemen ningkatake kemungkinan saka jamur, mildew, lan kelompok jamur, kang gedhe ing kayu, rereget, karton, lan kertas.

Minangka jamur nyebar, pers yuta spores menyang udhara. Iki ndadékaké kanggo musty, lan karu ganda, saliyane kanggo nambah risiko kahanan kesehatan mbebayani.

A dehumidifier bisa èfèktif ngurangi asor njero ruangan, nggawe lingkungan urip luwih nyaman, lan ngurangi kasempatan saka penyakit serius.

 We Love kanggo Innovate!

AlorAir menehi seri majeng IAQ lan dehumidification solusi liwat dehumidifiers, Movers online, scrubbers online, lan akeh liyane. produk inovatif kita bisa digunakake ing akeh aplikasi kiro-kiro saka industri kanggo omah. Kita misi kanggo tau mungkasi ningkatake ing produk kita nyedhiyani kanggo kita pelanggan.

► Coils Lanjut Nggawe COP High

Ing gulungan kawat ing dehumidifiers AlorAir sing luwih gedhe saka ing gulungan kawat saka dehumidifier conventional. Tambahan, kumparan lan desain fin kalebu fitur unik sing ora bisa ditemokake ing luwih murah, dehumidifiers diprodhuksi massa. The kegedhen Koil lan panas exchanger bisa mbusak 2-3 langkung Kelembapan saben kilowatt minangka dehumidifier conventional. dehumidifier Highly efisiensin AlorAir kang nyimpen nganti $ 250 per taun ing biaya energi lan biasane punika 10+ taun karo babar pisan winates limang taun.

► Epoxy Powder Coating ing Coils

Kanggo supaya Freon bocor, cacat bejat kanggo dehumidifier a, AlorAir wis ngenalaken epoxy ditutupi gulungan kawat. fitur inovatif iki ngluwihi gesang ing gulungan kawat dening nyediakake pangayoman marang lingkungan korosif lan ngramut transferability panas Koil kang. Salajengipun, ing dhuwur efficiency kompresor Rotary njamin efektifitas maksimum ing biaya paling bisa.

► tugas Heavy Pumps condensate

Pumps asring duwe masalah serius kayata overheating, Gagal deteksi, lan rusting. Kebeneran, engineers kita wis dikembangaké pump sing luwih dipercaya. Kanthi 'ngangkat kadohan 20, ing pump condensate menehi kebebasan kanggo saluran ngendi wae.

Kabeh kabel ing pump condensate AlorAir kang duwe dihubungake connect cepet. Iki ndadekake gampang instalasi lan pangopènan lan cepet.

► Akses cepet kanggo Components Internal

Kabeh dehumidifiers AlorAir nyedhiyani akses gampang kanggo komponen internal. Ribut Series wis tutup clamshell nalika Series Sentinel dilengkapi Panel akses. Kajaba iku, pump wis kabel connect cepet, supaya bisa gampang dibusak tanpa ngakses Papan kontrol.

► Remote Control Humidistat

humidistat remot kita ndadekake AlorAir dehumidifiers pilihan becik, yen unit bakal ducted menyang kamar. humidistat uga fitur pilihan pipa dipasang flanges, kang ngurangi wektu instalasi nalika nyambungake menyang sistem ducting.

► Sensor karo Bypass Air Design

Kabeh dehumidifiers AlorAir kalebu sensor asor karo Bypass Air Design, kang ngalangi muter cendhak. Sensor bisa gampang kena pengaruh dening panas internal lan asor, nggawe wong rawan kanggo nampa sinyal salah daya utawa mateni. Ing siji, iki cendhak umure saka kompresor lan ndadekake sistem refrigerant boten stabil. Kanggo pertempuran Jeksa Agung bisa ngetokake iki, ing Bypass Air Design ngijini sensor kanggo bakal rampung terisolasi saka panas internal lan asor.

Performance Board Main ► unbeatable

Papan utama dramatically bisa mengaruhi kinerja dehumidifier Panjenengan. Amarga iki, kabeh Circuit Boards AlorAir sing ditutupi kanggo pangayoman. Papan bukti tamper lan tahan kanggo magnetization. Bagéan lan kinerja saben Papan 100% dites.

► Ductable Unit Ndadekake urip luwih gampang

The AlorAir kulawarga dehumidifiers nawakake aksesoris kanggo macem-macem aplikasi. Pipa kits ngidini Unit kanggo diselehake ing remot lokasi, kayata kamar mechanical, lan kontrol saka kamar liyane ing ngarep. Ing sawetara aplikasi, a humidistat remot uga perlu.

Carane ora AlorAir Simpen Sampeyan Artha?

► Better Air, Better Life

Ngontrol tingkat asor ing ngarep tombol kanggo nglindhungi ngarep, kesehatan, lan kulawarga. Lan dehumidifier AlorAir solusi terjangkau kanggo masalah asor Panjenengan. Investasi dhisikan ing kualitas air njero ruangan unggul bisa mbalekake sawise sawetara taun saka energi tabungan.

► How Do You Benefit from High COP?

The COP dhuwur saka dehumidifiers AlorAir kang bisa nyimpen nganti $ 250 ing biaya energi dibandhingake dehumidifiers conventional. Lan dehumidifier AlorAir biasane punika 10+ taun lan nerangake karo babar pisan winates limang taun. Sing tabungan digambaraken dianggo saka ngurangi expenses air conditioning. Sawise sampeyan bisa kanggo njaga asor relatif konsisten 50% utawa kurang, HVAC Panjenengan ora duwe bisa dadi hard kanggo njaga suhu nyaman.

investasi ing dehumidifier AlorAir ora mung bakal nyedhiyani energi tabungan nanging, uga bakal nggawe papan urip luwih nyaman lan sehat.

New Uzit Re-warta

图片 1

piranti AlorAir kang dibuntel kanggo pemugaran lan reresik:

Nemokake solusi paling bisa rumit lan bingung kanggo para panuku inexperienced. AlorAir wis dikembangaké kaping Packages Restorasi kanggo:

1. Mulihake banyu karusakan

2. Speed ​​jamur remediation

3. Cut mudhun daya pangopènan sawise-banjir

 

 


WhatsApp Online Chat !