Service FAQ

Pripun dehumidifiers bisa?
 Dehumidifiers extract Kelembapan saka udara, lan manggonake menyang exchanger kelangan lan panas kang pisanan bisa ndandani udhara kanggo beluk by panas. Lan banjur nggawe condense beluk ing tabung condensing. Ing pungkasan, ing banyu condensate iku njupuk langsung dening pipa draining.
dehumidifier ora bisa, apa bisa aku?
1). Priksa sawetara suhu lan priksa manawa plug wis dipasang rightly.
2) .Ngunjungi www.alorairsolutions.com lan ketik Free Registration FAQ sistem kanggo ndhaftar pitakonan Panjenengan. layanan departemen kita bakal ngubungi panjenengan lan nyedhiyani solusi langsung.
3). Sampeyan uga bisa ngirim e-mail kanggo AlorAir Service Department dening sales@alorair.com alamat kanggo informasi luwih lengkap. Utawa sampeyan bisa hubungi distributor lokal utawa AlorAir Service Department ing 888-990-7469 kanggo informasi luwih lengkap
Apa ngirim aku karo swara sora nalika fungsi unit?
Sepisanan, priksa manawa unit fungsi ing lemah warata lan tenan. Sareh, mriksa Filter bolong kanggo mesthekake yen ora macet. Yen bolong Filter macet, please njupuk metu lan resik.
Aku njupuk sawetara jenis kode readout ing kontrol panel. Ing endi bisa nggoleki daftar kode kesalahan?
kode kesalahan bisa ditemokaké saka manual nduweni '(uga kasedhiya ing www.alorairsolutions.com ing sumber Product, Manuals). Kanggo mamang liyane, please menehi kita telpon ing 888-990-7469.
Apa urip layanan saka dehumidifier AlorAir?
urip layanan ing unit kang bisa dadi 8 taun utawa luwih akeh kasus liyane.
sertifikasi apa safety (CE, ETL, CSA, etc) aja produk AlorAir nindakake?
Sawetara model kita nindakake ETL, CE lan sertifikat Energy Star.
Ing endi bisa nggoleki manual kanggo peralatan AlorAir sandi?
Sampeyan bisa nemokake manual Cetak ing situs web kita. Yen biso kanggo ngundhuh, hubungi Departemen Service AlorAir ing 888-990-7469. Kita bisa fax utawa email sampeyan panggantos ing ora daya.
Apa ana apa TCTerms kritis kanggo panyimpenan dehumidifier ing mangsa?
Sadurunge nyimpen dehumidifiers ing mangsa, priksa manawa kabeh toya lemes metu saka unit. Tambahan, nggawe manawa banyu ing tabung saluran wis lemes metu kanggo nyegah gawe. Unit ora weatherized, supaya padha ora bisa diselehake njaba.
Ing endi bisa njaluk produk AlorAir sandi dilayani?
Paling asring unit bisa dilayani dening Teknisi HVAC certified; sampeyan uga bisa ngirim unit balik kanggo layanan. Mangga nelpon kita ing 888-990-7469 ngerti carane kanggo miwiti proses.
Apa privasi bali AlorAir kang?
Mangga deleng privasi bali AlorAir ing situs www.alorairsolutions.com.
Aku kudu kapal sandi peralatan?
Disaranake shipping unit dening FedEx Express Saver.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !