Babagan awake dhewe

AlorAir didegaké ing filsafat nyediakake Nilai, industri fitur anjog lan kinerja bebarengan karo support customer pinunjul. Carane bisa entuk sing? Kanthi kemampuan donya kelas Manufaktur, ekstensif R & fasilitas D lan tim darmabakti associates ndhukung sadurunge lan sawise Advertisement.

Ing Amerika, kita duwe pusat distribusi ing sisih wétan lan pesisir kulon lan jaringan akeh panganyang lan distributor. Kita uga duwe cabang ing Eropah, Australia lan Asia.

baris produk kita lagi fokus ing rong pasar - ruang paling ngisor / crawlspace lan banjir / pemugaran.

Kanggo pasar banjir / pemugaran, kita kudu baris kebak dehumidifiers - loro horisontal lan vertikal orientasi. Kanthi kombinasi fitur kelas anjog, macem-macem opsi kapasitas, lan ease saka pangopènan, ing dehumidifiers manawa dadi favorit. Kanggo pujian ing dehumidifiers, kita kudu blowers lan scrubbers HEPA ngewangi ing efforts pangatusan lan remediation.

crawlspace lan ruang paling ngisor kita Unit uga duwe fitur kelas anjog kayata kontrol digital, akses gampang komponen, plug-n-muter lan malah pump condensate terpadu ing unit crawlspace horisontal kita! Tambah fitur iki, desain entheng kompak, macem-macem opsi filtrasi, remot kontrol lan ducting opsi, Unit iki bakal sante dening installers lan pelanggan.

produk AlorAir duwe macem-macem sertifikasi gumantung nggunakake dimaksudaké sing kalebu opsi Energy Star, CE, ETL saa, SGS lan TUV. Kita produk sing dirancang, dikembangaké lan dites kanggo asuransi tingkat paling dhuwur kualitas kanggo kita pelanggan. engineers kita terus push envelope kanggo tingkat kinerja anyar lan fitur kanggo please kita pelanggan.

Statement Mission

Kita misi kanggo saya inovasi lan nyedhiyani produk paling apik kanggo nilai pokok. AlorAir janjinipun nggunakke paling sumber, teknologi, lan peralatan support sawise-sale kanggo nggawe misi iki kasunyatan kanggo kita pelanggan.


WhatsApp Online Chat !